Talo

Sähköputkia, siivousta ja villoja

24.03.2008 23.32 -

22032008371
Pääsiäisviikonloppu meni sitten siivotessa, sähköputkia asentaessa ja villoja siirrellessä yläpohjaan. Villojen siirtely olikin melkoinen urakka. Reilut 50 paalia nostettiin ja siirrettiin "vintille". Eikä siihen mennyt edes kauhean paljon aikaa. Kiitos veljeni, veljeni vaimon, rakkaan pikkusiskoni sekä kanssarakentajani. Ei tuota kyllä kovin usein tekisi. Kyllä siinä sen verran hiki virtasi. Vielä pitäisi toki levitellä villat yläpohjaan. Iso urakka siinäkin mutta eiköhän siitä selviä kun ottaa mukaan juomista, radion, villaveitsen, hengityssuojaimen ja aikaa.

Isä aloitteli sähköputkien vedon ja rasioiden laiton. Toki piti itsekin olla apuna ja oppimassa ettei homma jää siihen jos isä ei pääse auttamaan. Melkein kaikki sinne tulikin laitettua. Tietoliikenne- ja antennikaapelien putket jäi vielä laittamatta mutta ne ehtii vielä. Putkien vedon ohessa tuli myös siivottua sekä sisällä ja ulkona. Siivouksessa oli äiti kyllä erittäin hyvänä apuna. Varsinkin sisällä. Ulkona tytöt sai myös järjesteltyä tavaroita hyvin ja rakentajien homman hankaloittamiseksi tietysti piti tehdä keskelle taloa iso kasa styroksista ja uretaanilevystä. Ensi viikolla pitääkin aloitella lattiaeristeiden asennus jotta jossain vaiheessa pääsisi lattian valua tekemään.

Comment

Comments

Kanssarakentaja (anon, 25.03.2008 22.06)

Ei ihan heti heitellä edes isommalla porukalla enempää tavaraa sinne ylös. Sen verran meinas tulla hikikuuma-ahdistus. Onneksi pikkusiskosi on marakattien sukua niin saatiin se notkeimpana keikkumaan milloin minkäkin putken rakoon :D Ei ollut muuten mitään työturvallisuustarkastajan katsottavaa hommaa se :P

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu