Talo

Rakennuslupahakemus jätetty

14.09.2007 19.34 -

13092007130-001
Eilen torstaina tuli jätettyä kunnalle rakennuslupahakemus. Nyt sitten odotellaan onko jotain huomautettavaa. Ajattelin keskiviikkona kun lähdin metsästämään naapureita kuulemista varten että siihen menee ikuisuus. No toisin kävi. Keskiviikkona olin käynyt jo kahden luona ja torstaina sitten kolmas. Kivuttomasti meni siis. Paitsi lupaa jättäessä selvisi että yksi vielä puuttuu. No tänään sain puuttuvan naapurin kiinni. Huomenna olisi tarkoitus tavata ja hoitaa sekin asia pois.

Tänään taas metsästin perustusten suunnittelijaa, ei tärpännyt mutta urakoitsija olisi perustuksia tekemään olemassa. Hintaa ei tietenkään osannut sanoa kun ei tiedä mitä pitää tehdä. Ymmärrettävää. Maanantaina pitää jatkaa suunnittelijan etsintää. Loppuviikko meneekin metsässä...

Comment

Suunnittelu alulle muilla osa-alueilla

08.09.2007 22.48 -

LVIS-suunnittelu saatiin alulle. Löysin suunnittelijat LVI ja sähköhommiin ja vielä kohtuullisella toimitusajalla. Nyt eikun odottelemaan tuloksia.

Perustusten suunnittelu pitäisi vielä saada alulle... Tahtoo huonosti vain löytyä sellaisia. Yhden onneksi löysin mutta haluavat tehdä kokonaisuuksia eli suunnittelun ja itse perustukset. Toisaalta se voisi olla hyväkin vaihtoehto. Varsinkin kun selvisi että perustusten tekijöitäkin tuntuu olevan melko vähän vapaana. Mutta odotellaan tarjousta tuolta yhdestä paikasta.

Comment

Talon runkopaketti valittu

02.09.2007 23.13 -

Tänään se sitten tapahtui. Runkotoimittaja valittiin ja tilauspaperit tehtiin. Toimittajaksi valikoitu Kastelli hinnan, toimitussisällön sekä työn suhteen. Kokonaisuudessa paketti oli noin 7000 euroa halvempi kuin halvin elementtitoimitus. Elementtitoimituksista puuttui vesikatto mikä Kastellin paketissa sisältyi hintaan ja vielä asennettuna. Toimitusajankohdaksi päätettiin viikko 9 2008. Sit ei muuta kuin lupapaperit sisään ja perustusten tekijää etsimään.

Piharakennuksen piirustukset tuli myös nähtyä tänään. Pitää siitä vielä laittaa kuvat menemään että saa tavaratoimituksesta tarjouksen. Sillekin tulee hintavat perustukset mutta tehtävä ne on. Eipähän pääse elämään ja pysyy suorassa.

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu