Talo

Tontin, keittiö- ja khhkalusteiden onnellisia omistajia

27.08.2007 22.10 -

Tänään tuli sitten käytyä allekirjoittamassa tontin kauppakirja. Nyt on sitten virallisesti tontti mihin rakentaa. Tai no lainhuuto puuttuu mutta pitää hoitaa se huomenna eteenpäin.

Viime viikon torstaina tuli myös tehtyä kaupat keittiön ja khhn kalusteista ja koneista. Toimittajaksi tuli valittua Iskukeittiöt. Parasta palvelua ja mukava myyjä :) toki keittiökin saatiin mieluisaksi ja toivottavasti toimivaksi. Samoin kodinhoitohuone. Eiköhän ne ole sellaisia myös käytännössä kun ne joskus ensi vuonna saa asennettua.

Pakko taas mainita siitä miten hankala on saada palvelua. Noitten keittiökalusteiden hankinnan yhteydessä sen huomasi. 3:ssa paikassa 5:stä sai sentään palvelua, mutta noissa 2:ssa paikassa oltiin ainoat asiakkaat ja myyjiä 2-3 ja ketään ei kiinnostanut kysyä miten voisi palvella. Liekkö sillä jotain merkitystä että toinen mainostaa itseään edullisena ei "merkki"-liikkeenä. Toisessa taas oli useampaa merkkiä tarjolla. No onneksi nyt oli vara valita minne rahansa kantaa :)

Rakennuslupa olisi mukava saada tällä viikolla vireille mutta perustamistapalausunto puuttuu tärkeämmistä papereista. Naapureiden kuuleminenkin pitäisi ilmeisesti tehdä, joten sekin on oma haasteensa kun ei naapureitaan tiedä taikka tunne... No katsotaan miten se hoidetaan. Toivottavasti huomenna tulisi uusia tarjouksia lisää. Keskiviikoksi on jo yhden toimittajan kanssa sovittu tapaaminen.

Comment

Talopakettitarjoukset käyty läpi...

21.08.2007 10.25 -

Nyt on sitten käyty läpi kaikki tähän mennessä tulleet tarjoukset ja 3 valittiin 7:stä jatkoon... Keskiviikkona olisi tarkoitus aloittaa uusi kierros valittujen kanssa ja laittaa lopullinen hinta toimitukselle.

Tällä viikolla olisi myös tarkoitus saada valittua keittiön ja khh:n toimittaja. Tänään oli sovittu tapaaminen yhden ehdokkaan kanssa, mutta sain juuri puhelun että se pitää siirtää torstaille. No sen jälkeen voikin päätöksen tehdä ja jäädä odottelemaan että pääsee käyttämään uutta keittiötä :)

Eilen tuli myös tehtyä pari pientä muutosta pohjaan ja julkisivuun. Sovimme myös mestarin kanssa että hän piirtää lupakuvat ja hoitaa luvan hankinnan. Katsotaan, jos saadaan se ensi viikolla liikkeelle maanantain jälkeen kun tontin kauppakirja on saatu allekirjoitettua...

Comment

Tontilla tapahtuu...

02.08.2007 19.24 -

0208200709002082007092
Pientä edistystä taloprojektissa. Tontilla oli käyty tekemässä porausreiät joten pohjatutkimus edistyy. Eilen tuli myös ensimmäinen tarjous rungosta ja kaksi viimeistä toimittajaa tuli käytyä tapaamassa. Toivottavasti parin viikon sisään tulisi kaikki tarjoukset jotta saatais homma mahdollisesti lupahakemusta varten kuntoon ennen kuun loppumista. Huomenna katsomaan ensimmäistä keittiöehdotusta... Palaan siis mahdollisesti huomenna asiaan.

Comments (1) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu