Talo

Lattia valettu

20.04.2008 00.30 -

17042008425
Nyt on sitten lattia valettu. Ja eihän se mennyt ihan niinkuin oli suunniteltu. 3cm ja 5kuutiota tuli ylimääräistä massaa kun yksi kaivo oli liian korkealla. Pysyy ainakin laatta lämpimänä kun sen saa kerran lämpimäksi mutta toisaalta jäähtyy hitaammin. Suurempi ongelma voi tulla keittiö tasojen korkeuden kanssa ellei ole säädettävät jalat rungoille. Keittiön ikkuna kun oli suunniteltu juuri jääväksi tason yläpuolelle. Nyt taso tulee ikkunan karmien päälle näillä näkymin.

Nyt sitten pitää aloittaa väliseinien tekeminen. Tänään tulikin piirrettyä väliseinät uudelleen. Eiköhän ensi viikolla jotain ala näkymäänkin kun saa veden taloon ja pääsee muuraamaan kivisiä väliseiniä. Eiköhän siinä samalla nouse pari puurunkoa myös.

Comments (2) | Comment

Lattian valua odotellessa

15.04.2008 23.11 -

15042008410
Nyt sitten odotellaan tietoa koska valumiehet saapuvat paikalle. Lattia on eristetty, vesiputket asennettu, viemärit paikoillaan, verkot levitetty ja viimeisenä lattialämmitysputket asennettu. Toivottavasti pääsevät tulemaan tällä viikolla niin ensi viikon loma ei mene hukkaan siinä mielessä että en pääse tekemään väliseiniä. Ainakin keittiön ja olohuoneen välinen tilanjakaja pitäisi saada valmiiksi ennenkuin takan muuraus alkaa. Tosin se taisi olla vasta vapun jälkeen. Tästä se etenee...

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu