Talo

Villaa ja kattotiiliä

18.03.2008 22.56 -

1803200837018032008369
Nyt on mennyt pari iltaa villojen kanssa touhutessa. Eilen töiden jälkeen tuli touhuttua puoli 11een illalla ja jatkettua tänään klo 7. Ja tietysti vielä töiden jälkeen muutama tunti. Nyt ne on sitten laitettu yläpohjaan sinne minne ei villalevyjä saa kunnolla kun höyrynsulkumuovi on paikoillaan. Iso työ siinä oli mutta isompi jos en nyt olis laittanut. Tuli myös huomattua miksi rautakaupassa myydään polvisuojia. Ne olis pitänyt olla jo eilen ja tämä aamuna.

Tänään oli myös laitettu toiselle katon puoliskolle kattotiilet. Aikaisemman tiedon mukaan ne olisi pitänyt laittaa vasta ensi viikolla mutta hyvä näin jos ne tulevat kuntoon ennen Pääsiäistä. Pitää huomenna metsästää asennusryhmän pomo jotta voisi neuvotella kattoturvatuotteiden asennuksesta. Ainakin lumiesteet olisi hyvä saada paikoilleen. Muita ei oikein voi vielä laittaa paikoilleen.

Ikkunat on vieläkin paketissa. Asentajat haluaisivat laittaa ne paikoilleen mutta vielä on neuvottelut kesken. Ei kuulunut mitään Kastellin suunnasta tänään. Eilen ehdotettiin puitteiden maalaamista ja hinnanalennusta, mutta ei sekään oikein ottanut tulta allensa. Pitää huomenna kysellä maalauksen mahdollisuutta ja hintaa yhdestä liikkeestä. Huomista odotellessa siis...

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu