Talo

Toinen valu tehty

20.01.2008 22.24 -

17012008310
Toinen valu saatiin tehtyä torstaina. Paikalla kävi muutama isompi betoniauto sekä kunnon pumppu. Meinasi jopa työntuoksinassa kaatua kun yksi "tassuista" oli pehmeällä. Laatasta tuli oikein tasainen kun paikalla oli ammattimies sen tekemässä. Valu sai torstai-iltaan asti olla ilman peitteitä.

Perjantaina ja lauantaina satoi sitten sopivasti joten valusta tulikin uima-allas eikä talon perustukset :) lauantaina sai kahlata noin 5 sentin syvyisessä vedessä. Rakensin vesisateessa perustuksille sitten paremman katteen ettei kaikki vesi jää sisälle vaan valuu ulkopuolelle.

Se tais toimia koska tänään ei vesi näyttänyt olevan paljoakaan lisääntynyt. Aloitettiin purkamaan muottia. Purin muotin kokonaan ison terassin kohdalta. Siihen pitäisi vielä saada valu valmiiksi ennen rungonkasausta koska sinne tulee tolppa joka pitää sen kulman kattoa melko suurelta osalta. Muilla terasseilla ei ole kiirettä mutta pitää yrittää saada nekin valmiiksi niin saa koko talon ympäriltä routasuojauksen valmiiksi ennen kuin rungon kasaus alkaa. Tänään tuli myös tyhjennettyä allasta vedestä. Hyvin tuntui onnistuvan kun huomasi poistaa pumpusta "roskasuodattimen". Ensi viikolla purku jatkuu...

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu