Talo

Tontin, keittiö- ja khhkalusteiden onnellisia omistajia

27.08.2007 22.10 -

Tänään tuli sitten käytyä allekirjoittamassa tontin kauppakirja. Nyt on sitten virallisesti tontti mihin rakentaa. Tai no lainhuuto puuttuu mutta pitää hoitaa se huomenna eteenpäin.

Viime viikon torstaina tuli myös tehtyä kaupat keittiön ja khhn kalusteista ja koneista. Toimittajaksi tuli valittua Iskukeittiöt. Parasta palvelua ja mukava myyjä :) toki keittiökin saatiin mieluisaksi ja toivottavasti toimivaksi. Samoin kodinhoitohuone. Eiköhän ne ole sellaisia myös käytännössä kun ne joskus ensi vuonna saa asennettua.

Pakko taas mainita siitä miten hankala on saada palvelua. Noitten keittiökalusteiden hankinnan yhteydessä sen huomasi. 3:ssa paikassa 5:stä sai sentään palvelua, mutta noissa 2:ssa paikassa oltiin ainoat asiakkaat ja myyjiä 2-3 ja ketään ei kiinnostanut kysyä miten voisi palvella. Liekkö sillä jotain merkitystä että toinen mainostaa itseään edullisena ei "merkki"-liikkeenä. Toisessa taas oli useampaa merkkiä tarjolla. No onneksi nyt oli vara valita minne rahansa kantaa :)

Rakennuslupa olisi mukava saada tällä viikolla vireille mutta perustamistapalausunto puuttuu tärkeämmistä papereista. Naapureiden kuuleminenkin pitäisi ilmeisesti tehdä, joten sekin on oma haasteensa kun ei naapureitaan tiedä taikka tunne... No katsotaan miten se hoidetaan. Toivottavasti huomenna tulisi uusia tarjouksia lisää. Keskiviikoksi on jo yhden toimittajan kanssa sovittu tapaaminen.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu